Comenzi: 0723 394 667
Comenzi: 0723 394 667
comenzi@cadouridelicioase.ro
LIVRAREBucuresti si in tara.
PLATA ONLINERapid si sigur.
SATISFACTIEGarantata.
CONSILIEREOnline si telefonic.

Tea Forte 

Ceaiuri extraordinare intr-o prezentare sublima

Acest ceai minunat a fost creat in mileniul actual de catre un designer pasionat de ceai, iar in prezent Tea Forte este echivalent cu experienta cea mai rafinata a ceaiului - fiind prezent in peste 35 de tari, in cele mai exclusiviste locatii.

Tea Forte este despre lipsa compromisului si calitate la toate nivelurile:

  1. Ingredientele sunt extrem de atent selectate, procentual ceaiul Tea Forte reprezinta mai putin de 1% din productia de ceaiuri disponibila in lume. Tea Forte lucreaza direct cu producatorii, alesi sa ii oglindeasca dedicatia si determinarea in producerea ceaiului.
  2. Toate ceaiurile sunt certificate Fair Trade si o gama larga de sortimente sunt certificate organic (USDA).
  3.  Creativitatea este in topul valorilor Tea Forte, astfel ca in mod curent se creeaza noi arome, accesorii si colectii care sa implineasca nevoile clientilor sofisticati. De asemenea, se pune un accent deosebit si pe designul produselor pentru a egala grandoarea ceaiurilor din interior.
  4. Piramida Tea Forte este si ea un subiect inedit: este un produs brevetat, semnatura eleganta a brandului care asigura experienta suprema a ceaiului. Designul ei este menit sa ingaduie aromelor sa se dezvaluie in toata puterea lor. Fiecare piramida este produsa manual, din materiale sigure pentru consum (nu contine gluten, adezivi, organisme modificate genetic sau acid polilactic).   

Tea Forte este delicios, splendid, unic si memorabil. Un cadou Tea Forte este o declaratie aparte, intotdeauna.