Comenzi: 0723 394 667
Comenzi: 0723 394 667
comenzi@cadouridelicioase.ro
LIVRAREBucuresti si in tara.
PLATA ONLINERapid si sigur.
SATISFACTIEGarantata.
CONSILIEREOnline si telefonic.

Valentino Chocolatier

Praline Belgiene de ciocolata

 

Valentino este o afacere de familie fondata in 1978, care a ajuns intre producatorii de ciocolata autentica belgiana de top datorita respectului pentru standardele de calitate si mestesug.

 

Valentino foloseste numai ingrediente naturale, ceea ce mentine retetele simple si ciocolata plina de caracter.

Iubitorii de ciocolata au o gama larga din care pot alege: praline cu umpluturi cremoase si fine, cu arome incantatoare. Iar pentru a face totul mai captivant, Valentino lanseaza in fiecare luna un sortiment nou de bomboane de ciocolata. Sfatul nostru este sa nu ratezi Besame Mucho (praline cu bucatele de clatita), simpatica Sonia (pralina alba umpluta cu crema de alune de padure cu surprinzatoare arome fructate), Bianca White (o delicioasa crema de cafea si frisca acoperita de cea mai fina ciocolata alba), Mousse Orange (o generoasa bomboana cu ciocolata neagra cu umplutura de ganache si portocala aromata) si, pentru ca trebuie totusi sa ne oprim, Apple Crumble (o pralina cu lapte care adaposteste crema de caramel cu mar).

 

Idealul casei Valentino este sa faca lumea un loc mai bun ajutand oamenii sa celebreze momente speciale cu ciocolata sa onesta si delicioasa. Valentino inseamna dragoste, un pic de seductie si dorinta de mai mult.